Login
FacebookFlickrTwitterYoutube
Get your free website from Spanglefish

Generale The Neverending Story 2010

Dit jaar was het thema van de voorstelling The Neverending Story (het oneindige verhaal). Er werden op zondag 4 juli twee voorstellingen gepresenteerd, de eerste om 11.00 uur en de tweede om 14.30 uur in het Gasthoes.

Gelukkig kon ook dit jaar weer worden gerekend op een enthousiaste groep vrijwilligers waaronder de Horster kunstenaar Roel Sanders die tekende voor het logo van de voorstelling, de decorstukken en de prachtige drakenhond Falcor en alle decor wisselingen die hij samen met Michael Gielen uitvoerde, de digitale projectie effecten zijn gemaakt door Marcel Gielen. 

Ron Bosmans actief als tekstschrijver en grimeur, Alexander Gielen als verteller,  Karin Bosmans  samen met Christianne Riswick voor het grimeren van alle deelneemsters samen met bestuursleden en ouders die ook kwamen helpen bij het kleden en opvangen van de jeugd.

roel sanders De choreografie, muziekselectie en algehele leiding was in handen van balletjuffrouw Jacqueline Gielen.

Muzikale leiding en arrangementen zijn van de hand van Geert Keijzers.

Namens het Gasthoes werd de geluids- en lichttechniek verzorgd door Thijs Houwen met assistentie van Bram Bovens.

 

 

In voorbereiding op de voorstellingen van zondag ging de tweede generale redelijk. De eerste generale repetitie was een week eerder en dan ziet iedereen voor het eerst alles samen.

Hieronder vind u de eerste indrukken van de generale repetitie

Alle danseressen waren een beetje teleurgesteld omdat de generale "zonder kleding" was, maar de temperatuur liet dat helaas niet toe. Tjonge wat was het heet.

Na een redelijk verlopen generale maken we ons op voor de voorstellingen, eerst nog even de aanpassingen doornemen met Thijs, Marcel en Roel.

 


fotos © marcel gielen

Click for Map


het aantal pagina bezoeken sinds 1 mei 2006

Follow gielenballet on Twitter
volg me op twitter
site map | cookie policy | privacy policy | accessibility statement