Login
FacebookFlickrTwitterYoutube
Get your free website from Spanglefish

The Neverending Story 2010

Bij de ochtendvoorstelling was het, zoals de voorzitter Harrie Janssen zo mooi formuleerde, overvol en was de temperatuur al snel aan het oplopen. De hoofdrollen waren dit keer dubbel bezet waardoor de cast per voorstelling anders was. Totaal weer 120 danseressen op het podium voor een sprankelende voorstelling.

The Neverending Story:

Sophia leest een boek over het land Fantasia dat bijna verwoest wordt. De dappere Atreya neemt in het boek de taak op zich om Fantasia van de ondergang te redden. Dat kan alleen maar lukken als ze, ondanks alle ontberingen die ze tegenkomt, blijft vertrouwen in zichzelf. Pas dan kunnen dromen waarheid worden en blijft Fantasia, het land van de onbegrensde mogelijkheden, behoed voor de ondergang. Sophia, het mensenkind dat wegdroomt in het verhaal over Fantasia, zal uiteindelijk voor de redding van Fantasia zorgen.

Na de zeer succesvolle eerste voorstelling was het tijd voor alle danseressen om wat te eten en te drinken.

Patty Bovens, Maud van Oijen, Ellis Peerbooms en Riki Schatorjé-Buijssen (allen bestuurslid) zijn zeer druk geweest met het klaarmaken en verdelen van de lunch (voor een kleine 30 vrijwilligers), en het verzorgen van drinken (voor een kleine 150 personen).

Alle kleding weer terug op de juiste plek en na het eten de make-up weer bijwerken voor de 2e voorstelling.

En juffrouw Jacqueline die overal tegelijkertijd leek te zijn om alles in goede banen te leiden.

Click for Map


het aantal pagina bezoeken sinds 1 mei 2006

Follow gielenballet on Twitter
volg me op twitter
site map | cookie policy | privacy policy | accessibility statement