Login
FacebookFlickrTwitterYoutube
Get your free website from Spanglefish

Sinterklaas 2010

Weer was De Leste Geulde het toneel voor een Sinterklaasvoorstelling. Dit keer op een iets andere manier dan we gewend waren. Nu in de vorm van een dansworkshop waarbij de oudere leerlingen groepen met kleine danseressen een zelfgemaakt dansje mochten instuderen om daarna aan iedereen en dus ook aan Sinterklaas en zijn Pieten te laten zien.

Het was een drukte van jewelste en overal in het gebouw, elke ruimte, zaal en gang was een plek om te oefenen. Toen iedereen klaar was werden de kinderen gegrimeerd door Maud en Christianne.

Dit keer had Sinterklaas daardoor minder tijd om te kijken, maar gelukkig is hij tijdens het oefenen al met zijn Pieten overal wezen kijken. En.. hij heeft zelfs bij de schoorsteenvegers actief meegedanst, een echt unicum.

Na de Sinterklaas workshop moest er gehaast worden door de oudere leerlingen om ook weer op tijd aanwezig te zijn voor het intermezzo programma tijdens de JeugdRechtenDag 2010 in het Gasthoes. Er zijn  7 dansen ten tonele gebracht en er was veel aandacht en een gezellige drukte in de zaal.

 

Natuurlijk is dit alleen mogelijk met de hulp van juffrouw Jacqueline om te helpen bij de dansen en de vrijwilligers van het bestuur.

Als ik het goed begrijp komt er straks weer een foto cd tegen een kleine vergoeding waar alle foto's (ca.160) van het oefenen en de presentatie aan Sinterklaas op staat, aangevuld met een aantal opnames van de JeugdRechtenDag 2010

Komende zaterdag zal er een intekenlijst voor deze fotoCD hangen in de balletstudio.

 

Click for Map


het aantal pagina bezoeken sinds 1 mei 2006

Follow gielenballet on Twitter
volg me op twitter
site map | cookie policy | privacy policy | accessibility statement