Login
FacebookFlickrTwitterYoutube
Get your free website from Spanglefish

Fievel 2014

De voorstellingen zitten er weer op, de toeschouwers hebben geweldig genoten van een leuke voorstelling met mooie muziek en een spannend verhaal.

Het ballet en de muziek zijn gebaseerd op het originele verhaal van Universal Studios door Steven Spielberg geschreven door Judy Freudberg en Tony Geiss . Muziek van James Horner en andere film muziek.

Het verhaal in het kort:

De voorstelling verteld het verhaal van de https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR-DuQZaWiSjFHOj8kv1q0hHykgnwCg8kyq6pcJWmc2_HkHGoaciwfamilie Mousekewitz, die in Rusland woont. Fievel de zoon van de familie, is niet bang voor de katten, totdat ze hun huis in brand steken.

Ze besluiten met zijn allen naar Amerika te verhuizen, want in Amerika zijn geen katten. Met zijn allen op de boot de grote oceaan over. Kijken of het echt waar is en ondertussen gebeuren er allerlei spannende avonturen met Fievel en zijn Familie.

En ja het loopt goed af!

Algehele regie, choreografie en muziekselectie door: Jacqueline Gielen

Het is een succesvolle voorstelling geworden die mede tot stand kon komen door de inzet van een grote groep vrijwilligers onder aanvoering van het bestuur van Stichting Balletschool Horst.

Bijzondere dank gaat uit naar Ron Bosmans voor de bewerking van de tekst van het verhaal, Geert Keijser voor het samenstellen en montage van de muziek, Roel Sanders voor het prachtige decor.

Van deze voorstelling komt natuurlijk weer een DVD pakket aangeboden tegen een kleine vergoeding met de film en de foto's van de voorstelling, met dank aan Wim Wijnhoven (Audica) en Marcel Gielen.

Bedankt,

Jacqueline Gielen

Click for Map


het aantal pagina bezoeken sinds 1 mei 2006

Follow gielenballet on Twitter
volg me op twitter
site map | cookie policy | privacy policy | accessibility statement