Login
FacebookFlickrTwitterYoutube
Get your free website from Spanglefish

De Gelaarsde Kat en De Kikkerprins

Het ballet en de muziek zijn gebaseerd op het originele verhaal van

De gelaarsde kat (geschreven door Charles Perrault) en De Prinses en de Kikker (geschreven door E.D. Bakker). Muziek uit Puss in Boots door Henry Jackman, uit De prinses en de kikker door Randy Newman en uit Disney’s Fantasia.

Het Verhaal in het kort:

De voorstelling verteld het verhaal van de kat die slim is om zijn baasje een rijke markies te maken en over een prins die ineens door een voodooman kikker is geworden. Als 2 kleine meisjes het verhaal horen over de kikkerprins, hebben ze er allebei een eigen droom bij. Tyanna zou graag later als ze groot is een eigen restaurant willen hebben en Lottie wil graag met een prins trouwen. Zullen de dromen uitkomen? En wat gebeurd er met iedereen?

En natuurlijk loopt het uiteindelijk toch goed af....

Algehele regie door: Jacqueline Gielen

Het is een succesvolle voorstelling geworden die mede tot stand kon komen door de inzet van een grote groep vrijwilligers onder aanvoering van het bestuur van Stichting Balletschool Horst.

Bijzondere dank gaat uit naar Ron Bosmans voor de bewerking van de tekst van het verhaal, Geert Keijser voor de montage van de muziek, Roel Sanders voor het prachtige decor en de wisselingen samen met Michael Gielen.

Van deze voorstelling komt natuurlijk weer een DVD pakket aangeboden tegen een kleine vergoeding van € 12 met de film en de foto's van beide voorstellingen, met dank aan Wim Wijnhoven (Audica) en Marcel Gielen.

Hier alvast een voorproefje van de film met dank aan Wim Wijnhoven: De Gelaarsde Kat en Kikkerprins compilatie

Bedankt,

Jacqueline Gielen

NB; voor het DVD pakket hangt een intekenlijst bij de balletstudio

Click for Map


het aantal pagina bezoeken sinds 1 mei 2006

Follow gielenballet on Twitter
volg me op twitter
site map | cookie policy | privacy policy | accessibility statement