Login
FacebookFlickrTwitterYoutube
Get your free website from Spanglefish

Nieuws

Hier vind u alle interessante informatie van de Balletschool.
U kunt ook het nieuws van de voorgaande periodes bekijken.

 

19 December 2020Kerstwensen 2020

Lieve leerlingen,

Via deze weg wens ik iedereen fijne feestdagen in goede gezondheid.

Volgend jaar kunnen wij mogelijk weer later starten met de lessen maar dat neemt niet weg dat jullie thuis kunnen trainen. Speciaal voor de kleintjes: Laat aan je ouders tijdens de Kerst wat dansen zien. Maak plezier!

Om deze reden zijn de films op ons Youtube kanaal nog steeds te bekijken, maak er gebruik van.

Groetjes en de beste wensen,

Jacqueline Gielen, Balletschool Horst

08 October 2020Life Registered Teacher van de RAD

Ook RAD Life Registered Teacher als erkenning voor de inzet voor klassik ballet volgens het opleidingsmodel van de Royal Academy of Dance.

 

25 September 2020Life Member van de RAD

Eindelijk is het officiele certificaat binnen.

Het duurde even maar nu kan ik hem laten zien.

24 August 20202 September starten de lessen weer van het seizoen 2020/2021

Lieve allemaal,

Op woensdag 2 september, donderdag 3 september en zaterdag 5 september starten de balletlessen weer. Iedereen krijgt deze week een mail gestuurd door het bestuur.

Kijk even heel goed of je tijd nog het zelfde is of veranderd is. Heb je geen mail gehad neem dan even contact op met de balletschool. De nummers staan bij formulieren & info. Info gids 2019/2020

Groetjes Jacqueline

06 August 2020Life Member van de RAD

Beste leerlingen,

Met veel genoegen laat ik jullie weten inmiddels Life Member te zijn van de Royal Academy of Dance. Dit is een belangrijk teken van verdienste door de academie verstrekt en daar ben ik dan ook trots op.

Groetjes Jacqueline Gielen

30 June 2020Hoera, wij mogen weer naar ballet

Lieve dames,

Ik vind het bijzonder fijn dat wij weer kunnen starten. Zo kunnen wij elkaar in elk geval nog een keer zien en spreken voordat de zomervakantie start. Het volgende seizoen kunnen wij in elk geval weer van start.

Wel zullen er dan waarschijnlijk nog speciale regels gelden om de lessen te mogen volgen. Maar daar gaan wij zeker een goede oplossing voor bedenken.

Wij hadden de hoop te kunnen starten in de nieuwe zaal in het Gasthoes, maar dat zal nog even langer duren. Dus het blijft nog even in de Loevestraat.

Juf Jacqueline

23 May 2020Klassiek op Youtube

Lieve leerlingen er staan weer nieuwe oefenfilmpjes op Youtube. Klik op bovenstaande link. Inmiddels zijn voor de verschillende groepen playlists aangemaakt, zodat je ze in een keer en achter elkaar kunt afspelen.

Je kunt dan ook een kijkje nemen bij de andere playlists, dan kun je het verschil tussen de graden zien.

Heel veel plezier,

Juf Jacqueline.

 

05 May 2020Elke week nieuwe filmpjes

Hallo Lieve allemaal, 

Elke week staan de nieuwe filmpjes weer op You Tube. Vanaf zondag allemaal voor klassiek en op donderdag voor Jazz. Niet vergeten te kijken.

Veel succes 

26 April 2020Balletinstructie online

Lieve leerlingen,

Om er voor te zorgen dat je techniek en uithoudingsvermogen op peil blijft (bij mij ook), heb ik wat instructiefilmpjes opgenomen. Ik zou het zeer waarderen als jullie hier gebruik van zullen gaan maken. Het leuke is je kunt de link ook met vriendinnetjes delen zodat die ook eens kunnen zien over welke techniek je moet beschikken om klassiek ballet te kunnen dansen. Mogelijk krijgen ze er dan ook zin in om later ook echt mee te komen doen?

Om de filmpjes te kunnen bekijken klik bovenaan de pagina op het Youtube logo en je komt op het kanaal van de Stichting Balletschool Horst. Wordt abonnee en blijf op de hoogte van alle filmpjes. Als je zelf in doorlopende volgorde de filmpjes wil afkijken maak dan een playlist, of vraag je ouders dit voor je te doen. 

Bij elk filmpje staat voor welke groep(en) het bestemd is. Voor de hogere groepen is het natuurlijk ook goed om alle filmpjes met oefeningen van de lagere graden door te nemen.

Heel veel dansplezier en hopelijk tot snel.

10 April 2020Pasen 2020

Lieve allemaal,

Ik wil jullie hele fijne Paasdagen toe wensen.

Zorg goed voor elkaar en voor jezelf.

We missen elkaar en dat is al vervelend genoeg.

Blijf lachen en hopen en we zien elkaar zo snel als het kan.

Liefs en een dikke knuffel voor allemaal.

Jacqueline Gielen

09 April 2020Ballet in Coronatijden

ALs je toch intersse houdt in ballet dan kun je hier ook eens een kijkje nemen.

03 April 2020Info uitstel tot 28 april

 

 

Beste ouders, leerlingen,

 

Na de persconferentie van gisteravond en het handhaven van de maatregelen in ieder geval tot 28 april (en 1 juni voor grotere bijeenkomsten) hebben wij met het bestuur weer enkele zaken besproken en besloten.

Hoe jammer we het ook vinden maar de geplande voorstelling van 7 juni as.  kan helaas niet doorgaan. We weten dat de meiden hiervoor al intensief aan het trainen waren maar deze datum is te kort na 1 juni a.s.  Zodra er meer duidelijkheid is voor iedereen gaan we op zoek naar een nieuwe datum.

 

Het is in ieder geval duidelijk dat de lessen t/m de meivakantie niet door kunnen gaan.

Om ervoor te zorgen dat jullie niet stilzitten en jullie toch wat kunnen dansen, willen we jullie naar You Tube verwijzen. Als je daar zoekt naar RAD Ballet en een bepaalde graad kom je allerlei filmpjes tegen met dansjes en oefeningen. We zijn op dit moment aan het onderzoeken of er nog een andere manier is om jullie bijvoorbeeld online lessen te kunnen laten volgen maar daar komen we nog op terug.

 

Begin april zal het lesgeld voor het tweede kwartaal 2020 (april, mei en juni) geïncasseerd worden.  We zullen straks kijken hoe we iedereen tegemoet gaan komen i.v.m. de gemiste lessen.

 

Ook voor ons zijn dit bijzondere tijden, we weten niet wanneer alles weer normaal door kan gaan.

We houden jullie op de hoogte zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn en danken jullie alvast voor het begrip.

 

Met vriendelijk groeten,

Bestuur Balletschool Horst

27 March 2020Balletkennisquiz

Als je meer wilt weten over ballet of je kennis wilt testen, dan klik op onderstaande link.

Veel plezier allemaal.

groetjes Jacqueline

15 March 2020Tijdelijke Sluiting tot 31 maart

Beste, ouders en leerlingen,

Via deze weg informeren wij jullie over het volgende:

De afgelopen dagen is er veel informatie voorbij gekomen en houdt het Corona-virus onze gemoederen behoorlijk bezig. Ook wij als bestuur van Balletschool Horst hebben hiermee te maken en volgen de ontwikkelingen op de voet. We begrijpen, uit de berichtgevingen, dat het de verwachting is dat het Corona-virus nog langere tijd onder de bevolking aanwezig zal blijven. Vele verenigingen en organisaties hebben meteen al hun activiteiten afgelast, echter hebben wij even gewacht en alles op een rijtje gezet.

Ondanks dat de basisscholen (voorlopig) open blijven en we geen groepen van 100 kinderen hebben vinden wij als vereniging de gezondheid van onze leden en de juf toch het allerbelangrijkste.

Daarom besluiten wij als bestuur om ook de lessen per direct stil te leggen. Dit betekent dat de lessen tenminste t/m 31 maart geen doorgang zullen vinden.

Bij nieuwe ontwikkelingen en over de situatie na 31 maart houden we jullie op de hoogte. Dank voor jullie begrip!

Heeft u vragen kunnen jullie altijd met ons contact opnemen.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Balletschool Horst

View All Stories

Click for Map


het aantal pagina bezoeken sinds 1 mei 2006

Follow gielenballet on Twitter
volg me op twitter
site map | cookie policy | privacy policy | accessibility statement